Club van 100

De club van 100.

Met de club van 100 willen we het voor elkaar krijgen om 100 “supporters” te krijgen die jaarlijks Jong Nederland Reusel steunen met een bedrag van minimaal € 100,-.

Voor dit doel hebben we een nieuwe stichting opgericht: ‘’Stichting Vrienden van Jong Nederland Reusel”.

Deze stichting met op dit moment 4 vrijwilligers coördineert de sponsorwerving, zorgt voor de reclame-uitingen in de blokhut, de advertenties in clubblad en weekblad en de sponsoravond. Ook verzorgt deze stichting de incasso en het beheer van het sponsorgeld.

De besteding van het sponsorgeld is exclusief voor Jong Nederland Reusel

Dit kan gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw (spel) materiaal en voor weekendjes met de groepen, tevens geeft dit wat financiële ruimte voor het onderhoud van de blokhut.

 

Tegenprestatie.

Als tegenprestatie wordt je vermeld op een “reclamebord” in de blokhut, dit is een kleurenafbeelding op A4 formaat met daarop je (bedrijfs)naam, logo en eventueel een afbeelding.

Verder zullen we onze leden vermelden in ons clubblad “in en rondom de Molenhut”, en aan het einde van het seizoen zullen we een bedank advertentie in een plaatselijke krant plaatsen. Ook proberen we jaarlijks een “sponsoravond” op de blokhut te houden.

Door middel van een nieuwsbrief houden we de leden van de club van 100 op de hoogte van de activiteiten van J.N. Reusel en de vooruitgang van de club van 100.

 

Lid worden?

Wil je onze vereniging steunen en lid worden van de club van 100, vul dan hieronder bijgevoegd formulier in.

Club van Honderd opgaveformulier

Deze kun je inleveren bij leiding of mailen naar clubvan100jnr@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Namens Jong Nederland Reusel,

Stg. Vrienden van Jong Nederland Reusel,

Job Huybregts               06-57067944

Ruud Lavrijsen               06-30272229

Reacties zijn gesloten.