Club van 100

Met de club van 100 willen we proberen om 100 “supporters” te bij elkaar te krijgen die Jong Nederland Reusel jaarlijks steunen met een bedrag van minimaal € 100,-.
Voor dit doel hebben we een nieuwe stichting opgericht: ‘’Stichting Vrienden van Jong Nederland Reusel”. Deze stichting, met op dit moment 4 vrijwilligers, coördineert de sponsorwerving, zorgt voor de reclame-uitingen in De Molenhut en de advertenties in het clubblad en de weekbladen en de sponsoravond. Ook verzorgt deze stichting de incasso en het beheer van het sponsorgeld.
De besteding van het sponsorgeld is exclusief voor Jong Nederland Reusel. Dit kan gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw (spel)materiaal en voor weekendjes van de groepen. Tevens geeft dit wat financiële ruimte voor het onderhoud van De Molenhut.

Tegenprestatie.
Als tegenprestatie word je vermeld op een reclamebord in De Molenhut. Dit is een kleurenafbeelding op A4 formaat met daarop je (bedrijfs)naam, logo en eventueel een afbeelding.
Daarnaast worden de leden van de club van 100 vermeld in ons clubblad “In en rondom de Molenhut” en aan het einde van het seizoen wordt er een bedankadvertentie in een plaatselijke krant geplaatst. Ook proberen we jaarlijks een sponsoravond op De Molenhut te organiseren.
Door middel van een nieuwsbrief houden we de leden van de club van 100 op de hoogte van de activiteiten van Jong Nederland Reusel en de vooruitgang van de club van 100.

Lid worden?
Wil je onze vereniging steunen en lid worden van de club van 100, vul dan hieronder bijgevoegd formulier in.
Club van Honderd opgaveformulier
Deze kun je inleveren bij leiding of mailen naar; clubvan100jnr@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Namens Jong Nederland Reusel,
Stichting Vrienden van Jong Nederland Reusel,
Job Huybregts   06-57067944
Ruud Lavrijsen 06-23019748
IBAN nr: NL35 RABO 0117 810 416
KvK: 56378831

 

 

Reacties zijn gesloten.