Actuele activiteiten

Hallo iedereen,

Nu bijna alle activiteiten zijn vervallen dit seizoen proberen we toch de laatste paar groepsavondweken nog wat gaven dingen op te bouwen. Hiervoor kijken we natuurlijk wat voor weer het word en wat er mag, maar we gaan er vanuit dat dit gewoon door kan blijven gaan aangezien je het doet met je eigen groep.

Hiervoor zal verdere info volgen, maar laat je verassen.

Hallo Junioren,

Het einde van het Jong Nederland-seizoen is alweer in zicht! Ondanks de Corona-situatie waarin we ons op dit moment bevinden, zijn de voorbereidingen voor het Groot Kamp al in volle gang

We zijn er in geslaagd een leuk en veilig alternatief te bedenken voor het gebruikelijke zomerkamp. Alle junioren worden uitgenodigd op het terrein ‘De Wilgenspot’ in Reusel van maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli 2021 om de gekke, uitgebreide, creatieve wereld van de televisie te ontdekken, maar dan uiteraard volledig in Jong Nederland-stijl!

Speciaal voor de junioren zal op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond, naast het reguliere dagprogramma, ook een avondactiviteit plaatsvinden. De junioren worden verzocht om dan na het dagprogramma thuis te eten en daarna terug naar het terrein te komen. Om ons volledig aan de Corona-maatregelen te kunnen houden, zullen geen overnachtingen plaatsvinden. De tijdstippen van aanvang zullen variëren en er wordt uitgeweken naar verschillende locaties binnen Reusel om te zorgen dat er nooit teveel leden op één locatie aanwezig zijn. Kortom: de Corona-maatregelen zullen ten alle tijden worden nageleefd.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en samen met ons de wonderlijke wereld van TV willen komen ontdekken!

 

Beste rakkers,

Het einde van het Jong Nederland-seizoen is alweer in zicht! Ondanks de Corona-situatie waarin we ons op dit moment bevinden, zijn de voorbereidingen voor het Groot Kamp al in volle gang 😊

We zijn er in geslaagd een leuk en veilig alternatief te bedenken voor het gebruikelijke zomerkamp. Alle rakkers worden uitgenodigd op het terrein ‘De Wilgenspot’ in Reusel van maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli 2021 om de gekke, uitgebreide, creatieve wereld van de televisie te ontdekken, maar dan uiteraard volledig in Jong Nederland-stijl!

Om ons volledig aan de Corona-maatregelen te kunnen houden, zal er alleen een dagprogramma zijn en zullen geen overnachtingen plaatsvinden. De tijdstippen van aanvang zullen variëren en er wordt uitgeweken naar verschillende locaties binnen Reusel om te zorgen dat er nooit teveel leden op één locatie aanwezig zijn.
Kortom: de Corona-maatregelen zullen ten alle tijden worden nageleefd.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en samen met ons de wonderlijke wereld van TV willen komen ontdekken!

 

Lever het opgavenbriefje uiterlijk maandag 31 mei 2021 in bij je groepsleiding, ook als je niet mee op kamp gaat. Degenen die mee op kamp gaan, krijgen begin juli meer informatie betreffende het kamp.

 

Groetjes namens de organisatie,

Kris van der Hamsvoort, Bart Lavrijsen, Nick Maes, Emile Wouters, Nick Bogaars, Ib Luijten, Job Huybregts en Alissa Wouters

 

Reacties zijn gesloten.