Activiteiten die binnenkort zijn

Jong Nederland Reusel viert Sint Maarten

Op zaterdag 9 november herdenken we de patroonheilige van onze vereniging: Sint Maarten. Ook dit jaar zal de viering van Sint Maarten een dag worden met veel plezier en gezelligheid. De middag zal ingevuld worden met leuke activiteiten voor onze leden. Daarna eten we gezamenlijk op de blokhut en in de avond volgt de traditionele lampionnenoptocht, toch wel het hoogtepunt van deze dag.

Alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom om met deze optocht mee te lopen. Dit is gratis voor iedereen. Het zou leuk zijn als je je eigen gemaakte lampion meeneemt. Gebruik daarbij alleen lampjes, kaarsjes zijn verboden. Voor de mooiste lampion ligt er een prijsje klaar.

We verzamelen om 18.00 uur bij de blokhut aan de Hulselsedijk 32 in Reusel. Vanuit hier start de tocht om 18.15 uur. Er wordt gelopen vanaf de Hulselsedijk door de Ossenkant, Dooleg, Vijverveld, Horstveld, Mierdseweg, Polderke, Smeel, Horselaar, Dooleg, Aangelag, Hoogakker, Meidoorn, Lindestraat, Kerkstraat, Wilhelminalaan, Kruisstraat, Marialaan, Groeneweg

Op de parkeerplaats van de oude Sint Jozefschool wordt rond 19.15 uur een stukje opgevoerd door Sint Maarten en de bedelaar. Tevens is hier een warm drankje te verkrijgen. Ook vindt hier de prijsuitreiking van de lampionnen plaats. Na het stukje en de prijsuitreiking wordt er rond 20.00 uur terug naar de blokhut gelopen via de route Groeneweg, Wilhelminalaan, De Lend, Kerkstraat, Lindestraat, Mierdseweg, Dooleg, Ossenkant en Hulselsedijk 32.

Voor de junioren en senioren van onze vereniging staat er nog een avondprogramma op de planning. Voor de minioren, de kleppioren en de rakkers is deze dag afgelopen.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 9 november

Sinterklaas 2019

Hoi allemaal,

Ook dit jaar komt de Sint samen met zijn pieten weer naar Nederland.

Gelukkig komt hij ook een bezoekje brengen bij ons op Jong Nederland.

Op zaterdag 23 november 2019 zal hij langskomen. Omdat hij graag iedereen wil zien, en dat niet allemaal in eens kan, hebben we de groepen verdeeld.

Voor de minioren, rakkers 0 en rakkers 1 duurt het van 10.00 tot 12.00.

Voor rakkers 2 en rakkers 3 is het van 12.30 – 14.00.

Dus ben je lief geweest, en heb je zin in een ochtend/middag plezier met Sint en zijn Pieten, geef je dan snel op bij je groepsleiding!

Hallo Rakkers,

Op zondag 3 november 2019 is het tijd voor de Rakkerdag. Het thema van dit jaar is: Kermis

Deze activiteit vindt plaats in de Tref in Hapert, en het belooft weer een leuke ochtend te worden. We verzamelen om 9.30 uur bij de blokhut in Reusel. Rond 13.15 à 13.30 worden de kinderen weer THUIS GEBRACHT! Uiteraard worden ze voorzien van wat lekkers en drinken, maar houd er rekening mee dat de kinderen thuis nog wel een boterham moeten eten.