Activiteiten die binnenkort zijn

 Hallo Rakkers 1-2-3

Op zondag 31 maart 2019 is ons jaarlijkse zwemfestijn weer. We mogen weer een hele middag plezier hebben en spelletjes doen in het water.

Om 11.45 word je verwacht op de blokhut in Reusel, vanuit daar zullen we vertrekken naar Eindhoven. Tussen 17.00 en 17.30 wordt iedereen weer thuisgebracht.

Zorg dat de kinderen van te voren goed gegeten hebben, en vergeet ze natuurlijk niet zwemkleding en droge kleren mee te geven. Tijdens de middag wordt er voor drinken en iets lekkers gezorgd, drinken voor na het zwemmen mag altijd meegegeven worden. Aangezien 1 handdoek wordt gebruikt voor het afdrogen tussen de spellen door, is het fijn als ze 2 handdoeken meekrijgen zodat ze zich na het douchen ook nog met een droge handdoek af kunnen drogen.

Mama’s/papa’s, opa’s/oma’s, of andere belangstellenden mogen natuurlijk altijd komen om te kijken en aan te moedigen vanuit de tribune.

Heb je zin in een middag zwemplezier en heb je minimaal zwemdiploma A? Geef je dan vóór maandag 25 februari op bij jouw groepsleiding

 

 

Beste rakkers van Jong Nederland Reusel,

We gaan het wilde westen tegemoet! Samen willen wij met jullie het avontuur aangaan met de Cowboys & Indianen!

Dit weekend worden er tochtjes gelopen en gefietst, verschillende soorten spel(l)en gedaan, creativiteit & natuurlijk staat het mooie wilde westen centraal.

Natuurlijk wordt dit een super leuk weekend vol verassingen!

Het thema is: Cowboys & Indianen

Het weekendje is van vrijdag 12 april 18:30u tot zondag 14 april 12:00.

Op zondag zal om 11:30 zal de ontknoping plaatsvinden, ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Natuurlijk zijn andere familieleden/vrienden ook welkom